Kuvitellen – Visuaalisen ajattelun asiantuntijatoimisto

Kuvitellen® on visuaalisen ajattelun pioneeri Suomessa, jonka intohimona on vauhdittaa oppimista ja vuorovaikutusta piirustelun sekä muiden visuaalisen ajattelun keinoin.

Kun kiteyttää asiat selkeästi, ytimekkäästi ja ihmisläheisesti vauhditetaan samalla oivaltamista ja yhteisen ymmärryksen rakentamista. Kannustan eri alojen ammattilaisia hyödyntämään visuaalisia työkaluja vuorovaikutuksen, oppimisen ja johtamisen tukena.

Vuodesta 2011 lähtien Kuvitellen on palvellut tuhansia oppijoita ja innostanut niin yrityksiä kuin julkisen ja kolmannen sektorin toimijoita käyttämään visuaalista hahmottamista hyväkseen.  Vuonna 2020 Kuvitellen® toimii ennen kaikkea perustajansa henkilökohtaisena ajattelutapana, konsultoivana asiantuntijana ja visuaalisen ajettelun mentorina kasvattaen uutta ammattilaista alalle.

Yhteistyökumppanini auttavat sinua kukin oman erikoisosaamisensa keinoin.

Family Creatives Oy – Heidi Säntti

Family Creatives Oy jatkaa Kuvitellen Oy:n manttelinperijänä lähes kaikessa mitä tulee erilaisiin kuvitustöihin. Tämä luova perhe pistää vielä paremmaksi, sillä tiimi koostuu monipuolisista graafisen alan ja tietotekniikan osaajista. Heiltä onnistuvat myös piirrosvideot ja animaatiot.

Family Creatives Oy toimii myös läheisessä yhteistyössä viestinnän ammattilaisten kanssa. Heiltä saat helposti apua markkinointiin, oli kyse sitten sosiaalisen median sisällöstä, tai perinteisestä painotyöstä. He ovat sarjakuvapiirtäjiä, kuvittajia, muusikoita, science fiction faneja, pelaajia, valokuvaajia, taiteilijoita… ja mitähän muuta?

Olemme olleet pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita, joten tunnemme toisemme hyvin ja työskentely on saumatonta. Heidi on ollut Kuvitellen Oy:n hallituksessa, olemme jakaneet yhteisen toimiston ja palvelleet yhdessä useita asiakkaitamme.

Puhelin: 044 201 6582
Sähköposti: heidi@familycreatives.fi

familycreatives.fi
linkedin.com/Family Creatives

Salla on Suomen ainoa kuvakiteyttäjä®. Hän on myös kuvittaja, visuaalinen fasilitaattori ja kouluttaja. Organisoimme yhdessä Suomen ensimmäisen visuaalisen fasilitoinnin koulutuksen Suomeen. Kouluttajamme oli tanskalainen Nanna Frank.

Sallan sisällä asuu myös lahjakas muusikko.

“Missionani on mahdollistaa parempaa oppimista kuvien kautta. Työvälineitäni siihen ovat livekuvitukset, kuvalliset kiteytykset piirrosvideoina ja kuvituksina, sekä kuvakiteyttämisen kouluttaminen.”

Puhelin: 050 360 3687
Sähköposti: salla@sallalehtipuu.fi

sallalehtipuu.fi
linkedin.com/Salla Lehtipuu

Tarinakone Oy – Anne Kalliomäki

”Olen Tarinakoneen perustaja ja tarinallistaja. Olen tarinallistamisen eli tarinalähtöisen palvelumuotoilun edelläkävijä Suomessa. Tarinakone käynnistyi vuonna 2008.

Autan asiakkaitani hyödyntämään draamallista eli toimintaan perustuvaa tarinankerrontaa tuloksen tekemisessä. Olen innokas soveltaja ja kehittäjä. Ja tietysti hyvien tarinoiden ystävä.

Tarinallistamisesta on hyötyä kaikille aloille, erityisesti niille aloille joiden toiminnassa elämyksellisyys on korostunut. Pelkät palvelut eivät  riitä, asiakkaamme haluavat kokonaisvaltaisia kokemuksia, inhimillisyyttä ja merkityksiä: tunnetta.”

Kun Tarinakoneen Anne ja Kuvitellen Tiina löivät viisaat päänsä yhteen, syntyi tuloksena tarinallisuutta, visuaalisuutta, elämyksellisyyttä ja improvisaatiota yhdistelevä palvelumuotoilu- ja tuotekehitystyöpaja nimeltään StooristARTti. Kysy lisää Annelta tai Tiinalta.

Puhelin: 040 537 1939
Sähköposti: anne@tarinakone.fi

tarinakone.fi
linkedin.com/Anne Kalliomaki

Anne Kalliomäki - Tarinakone
Kunnon koutsi – Sanna Harolin

”Olen liikunnan ammattilainen, jolla on yli 20 vuoden kokemus sekä yksilö- että ryhmäliikunnan ohjauksesta. Erityisosaamista löytyy pilateksesta ja erilaisista kehonhuollollisista tunneista esim. fascial- liikkuvuusharjoittelu ja jooga.

Luonnossa tehtävät harjoitukset ovat lähellä sydäntä ja metsän rauhoittavan vaikutuksen hyödyntäminen on tärkeä osa ajattelua. Ohjaajana olen innostava ja energinen, mutta tarkka siitä, että asiat tehdään oikein.”

Meitä Sannan kanssa yhdistää usko kokonaisvaltaisuuteen ihmisten ja hyvinvoinnin johtamisessa. Ihminen on erilaisten energioiden summa (sosiaalinen, mentaalinen, henkinen, emotionaalinen ja fyysinen). Voimme parhaiten, mikäli huollamme kaikkia energioita niin työssä kuin vapaa-aikanakin.
Ota Sannaan yhteyttä, mikäli kaipaat kunnon koutsia huoltamaan joukkojesi fyysistä energiaa .

Puhelin: 040 070 7129
Sähköposti: sanna.harolin@kunnonkoutsi.fi

kunnonkoutsi.fi
linkedin.com/Sanna Harolin

Sanna Harolin - Kunnon koutsi
Tarinantakoja – Rami Lepistö

Tarinantakojan Rami Lepistö on väkevä kirjoittamisen ja puhumisen ammattilainen. Tarinantakoja tarjoaa sisällöntuotantoa ja tarinaa yrityksesi, palvelusi tai tuotteesi ympärille.

Yhteistyö Kuvitellen® kanssa on näkynyt mm. hallitustyöskentelyssä, tuotekehittämisessä sekä verkkosivujen sisällöntuottamisessa.

”Kun on kaikesta kiinnostunut ja jokainen uusi polku on vielä löytymätön tarina – voi huomata tekevänsä elantoa sanoillaan.”

Kun tarvitset takojaa, joka osaa sanoin kuvailla ja kiteyttää viestisi väkevästi, kauniisti, mieleenpainuvasti, verevästi, ota yhteyttä Ramiin. Meidän omaan  viikinkiin.

Puhelin: 040 840 0746
Sähköposti:
rami@tarinantakoja.fi

tarinantakoja.fi
linkedin.com/Rami Lepistö

Rami Lepistö - Tarinantakoja
Ideapakka– Jani Turku

Jani on kirkkaasti yksi Suomen parhaista ammattifasilitaattoreista, joka rakastaa improvisointia.
Hänen intohimonaan on saada ryhmät toimimaan mahdollisimman hyvin yhdessä.

Jani tekee hyviä voileipiä eikä ota itseään liian vakavasti.

Yhdessä olemme rohkeita ja radikaaleja fasilitaattoreita, jotka eivät pelkää vaihtaa suunnitelmaa mikäli pinnan alta nousee esiin jotain merkityksellistä.

Puhelin: 045 277 2772
Sähköposti: Jani@ideapakka.fi

ideapakka.fi
linkedin.com/Jani Turku

Jani Turku - IMPROVment