Muutoksen tuulet puhaltavat – Kuvitellen-tiimi starttasi kevään uudella kokoonpanolla

Vuodesta 2011 Kuvitellen on tehnyt pioneerityötä visuaalisen ajattelun parissa ja nämä vuodet ovat ovat hujahtaneet melkoisella vauhdilla! Viime vuonna me molemmat yrittäjät, Tiina ja Maija, koimme pitkän työputken jälkeen tarvetta uuden oppimiseen ja uudistumiseen. Sanotaan, että elämä kulkee noin seitsemän vuoden sykleissä ja sama näyttää pätevän myös bisneksessä.

Päätimme tehdä irtioton arjen rutiineista ja hakea inspiraatiota ja haasteita tuttujen ympyröiden ulkopuolelta. Syksy 2017 olikin Kuvitellen Oy:ssä uudistumisen, reflektoinnin ja uusien kokeiluiden aikaa.

Viime syksystä lähtien Tiina syventyi tiimivalmentamisen maailmaan Mondragonin Tiimiakatemian Suomen Labissa Espoon suunnalla. Tämä mielenkiintoinen valmentajapesti yrittäjyyttä opiskelevien baskinuorten valmentajana jatkui maaliskuun lopuun asti.

Maija teki pienen irtioton sapattivapaan merkeissä matkustellen mm. Balilla ja Italiassa. Viiden kuukauden ajanjaksoon mahtui reissaamisen lisäksi mm. joogaa, maalaamista ja kasoittain mielenkiintoista kirjallisuutta.

Nyt jälkeenpäin katsottuna ja monta kokemusta rikkaampana voimme todeta, että tällainen perspektiivin vaihtaminen tekisi varmasti hyvää silloin tällöin jokaiselle meistä! Ajatteluaika, uusi ympäristö ja uudet virikkeet toimivat otollisena maaperänä luovuudelle ja uusille oivalluksille.

Kuluneiden kuukausien aikana tulevaisuuden visiomme ovat kirkastuneet ja omalle tekemiselle on löytynyt uusi suunta. Tämän myötä olemme päätyneet uudelleenorganisoimaan toimintaamme ja tekemään muutoksia tiimiimme.

Maaliskuun alusta Kuvitellen Oy:n puikoissa jatkaa Tiina keskittyen yrityksen kehittämiseen. Uutena tulokkaana Kuvitellen-tiimiin liittyy Tanja Jämsä. Tanja on viimeisen vuoden tiimiyrittäjä Tiimiakatemialla, jonka sydän palaa visualisointiin ja kuvittamiseen eri formaateissa niin livenä kuin studiolla. Tanjan olettekin jo saattaneet bongata piirtoseinän äärestä ja hänestä kuulette lisää lähiaikoina.

Maija puolestaan siirtyy osaksi pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme Mukamas Learning Design Oy:n tiimiä ja keskittyen oppimismuotoiluun ja fasilitointiin yhdistäen työssään visuaalisen ajattelun ja osallistavan johtamisen menetelmät.

Molemmat jatkamme siis visuaalisen ajattelun parissa, hieman eri painotuksella. Muutoksista huolimatta yhteistyömme jatkuu tulevaisuudessakin ja löydät meidät molemmat oppimis- ja työyhteisöstämme Learning Hubilta Jyväskylästä.

Kiitos kaikille vielä kerran asiakkaille ja yhteistyökumppaneille kuluneista vuosista, tästä on hyvä jatkaa uudella energialla eteenpäin.

Millaisia rohkeita askeleita sinä otat tänä vuonna?